تخممرغ را شکسته و سفیده و زرده را با هم مخلوط
نموده با افزودن قدری شکر یا نمک با توجه به نوع مصرف به آن اضافه میگردد سپس در ظروف
مخصوص برای مصارف تعیین شده ریخته منجمد میگردد، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت در فریزر
تا ۱۰ ماه میباشد.
زرده تخممرغ
زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده با افزودن شکر
و یا نمک آن را قسمتبندی کرده و منجمد مینمایند، مدت سالم ماندن تا ۱۰ ماه میباشد.
سفیده تخممرغ
سفیده جدا شده را با افزودن شکر یا نمک به مقدار
موردنیاز تقسیمبندی کرده منجمد میسازند، مدت سالم ماندن تا ۱۲ ماه.
برای سهولت مصرف و نگهداری میتوان تخممرغ را جه
کامل چه بهصورت سفیده و زرده جداگانه در قالبهای یخچال ریخته پس از انجماد هر چند
قطعه مکعبی شکل آن را با هم یا جداگانه بستهبندی و نگهداری نمود.